Nejsmysluplnější dárek, který jako budoucí táta můžete své ženě dát

Jako hlava rodiny chcete dát svým nejbližším pocit bezpečí a jistoty. A s tím pomáháme. Pro klid v duši a s finančním krytím ve výši 500 000 korun. Nejen pro chvíle, když věci v těhotenství nepůjdou podle plánu.

Chci zjistit více

Proč koupit členství

Finanční krytí

Finanční krytí ve výši 500 000 korun

Více jak 100 000. Tolik dětí se každý rok v ČR narodí. U téměř 5 % z nich se projeví vrozená vada. K diagnóze některých z nich může dojít už při prenatálních vyšetřeních. Jsou tu ale vady, které lékař odhalí až po porodu. A mohou dlouhodobě ovlivnit kvalitu života nejen dítěte, ale i celé rodiny.

A pro tyto situace jsme tu my.

Sami jsme si podobnou zkušeností prošli a jsme tu od toho, abychom vám poskytli potřebou podporu. 36 měsíců krytí za jednorázový členský příspěvek 2 500 Kč. Každý měsíc, tak vychází na 139 Kč.

Finančním krytím to ale
zdaleka nekončí

Ihned po vstupu do Spolku může vaše partnerka i rodina začít využívat výhody členství. Abyste si byli jistější během plánování těhotenství, v jeho průběhu i po něm.

Další výhody členství

Kromě finančního krytí ve výši 1 000 000 Kč obdarovaná maminka získá:

• Online konzultace pro celou rodinu

• Přehled nároků v rámci SOC/ZDRAV

• Články pro těhotné a maminky

princip členství

Jak to funguje?

Členství ve Fairsurence Spolku pro mateřství je určeno pro ženy a jejich rodiny. Co takhle ušetřit vaší ženě čas a usilí? Pořiďte vaší ženě dárkový poukaz v hodnotě členského příspěvku 2 500 Kč jako dárek.

Chci darovat členství

Je členství to pravé
pro vás a vaši partnerku?

• Co vše je třeba ke vstupu do Spolku splnit?

Členkou Spolku se může stát žena, která:

• je ve věku 18 až 40 let
    • přihlásí se do Spolku nejpozději jeden den před skutečným dnem porodu
    • přihlásí se do Spolku v okamžiku, kdy z jakékoliv lékařské zprávy nevyplývá žádná zmínka o výskytu nebo podezření na vrozenou vývojovou vadu plodu
    • je vedená u české nebo slovenské zdravotní pojišťovny
    • přijme Stanovy Spolku a Kodex členky Spolku
    • zaplatí členský příspěvek ve výší 5 tisíc korun nebo využije poukaz na členství
  • Jak Spolek funguje?
    Žena, která se rozhodne registrovat, zaplatí jednorázový členský příspěvek ve výši 2 500 Kč. Členství lze koupit také jaké dárkový poukaz. 90% z každého příspěvku jde do Fondu maminek, ze kterého se v případě nároku 1 milion vyplácí. Zbylých 10% jde na pokrytí online konzultací s lékaři a dalších benefitů, které lze využívat, ať už se o miminko snažíte, dítě čekáte a nebo už ho učíte dělat první krůčky.
  • Jak je Spolek financován?
    Počáteční vklad ve výši 2 milionů korun poskytli zakladatelé, a to proto, aby Spolek už při svém vzniku měl dost peněz na případné finanční krytí hned v začátku a zároveň funguje jako rezerva. Fond je dále tvořen členskými příspěvky členek, které do Spolku vstupují. Z těchto členských příspěvků jde celkem 90 % právě do Fondu maminek a zbylých 10% na financování provozu Spolku. Vznik Spolku i jeho dosavadní provoz dosud hradí zakladatelé a to až do té doby, dokud ho nebude možné plně hradit z oněch 10 %, které budou na Provozní účet přicházet z členských příspěvků. Dalším zdrojem financí Spolku jsou pak příspěvky mecenášů, zkrátka těch, kteří chtějí Spolek a jeho činnost podpořit.
  • Jaké vrozené vady Spolek kryje?
    Po řadě konzultací s odborníky, přednosty dětských klinik a lidmi z oboru, jsme určili 72 diagnóz vrozených vad a vzácných onemocnění, které podstatně ovlivňují kvalitu života dítěte a jeho rodiny z dlouhodobého hlediska. Onemocnění, která vyžadují zdravotní péči, která je často velmi nákladná a nebývá vždy hrazena z veřejného zdravotního pojištění. Kvůli platné legislativě nemůže Spolek vyplácet rozdílnou výši finanční pomoci u různých vrozených vad. Finanční krytí je tak jednotné a to ve výši 1 milion Kč. Konkrétní výčet vad, které Spolek kryje najdete zde. (odkaz na podstránku Výhody členství - na sekci s VV).
  • Jak je to s pořízením členství?
    Členství si může zájemkyně pořídit buď sama na našich webových stránkách nebo může členství získat jako dárek. Poukaz na členství ve Spolku pořídíte za stejnou cenu jako samotné členství a parnterka, sestra nebo kolegyně při registraci už jen použije kód z poukazu, čímž se její členství aktivuje.