Buď v klidu
se svými strachy

Ve Spolku pro mateřství věříme, že vzájemná podpora dokáže z těhotenství a mateřství udělat klidnější období života pro každou z nás.

Více o výzvě

Protože

Mít strach není slabost,
je to normální

Těhotenství je totiž křehký stav. Stav plný nejen fyzických, viditelných změn, ale i těch mentálních. Je o velké radosti i strachu. Právě své obavy si těhotné ženy často nechávají pro sebe. Výzvou „Buď v klidu se svými strachy“ chceme budoucí maminky motivovat k jejich sdílení.

Nebojte se mluvit

O strachu

Strach je přirozená součást života. Je to emoce, stejně jako radost, láska nebo smutek. Chrání nás před nebezpečím. Ale také dokáže snížit obranyschopnost těla, zvyšuje míru stresu a omezuje funkci některých orgánů. Může nám pomoci, ale i ublížit, pokud je ho moc. Jaké strachy nás často potkávají?

Plodnost a otěhotnění
Porod
Kojení
Zdraví miminka
Sex
Proměna těla
Vztah s partnerem
Sebevědomí
Být máma znamená odhalit sílu, kterou jste nevěděly, že máte a poradit si se strachy, o kterých jste netušily, že existují.

Rozhovory s maminkami

Síla sdílení

#vklidusesvymistrachy

Jak se zapojit
do výzvy?

Na Instagramu

Sdílejte své strachy pod #vklidusesvymistrachy a zúčastněte se výzvy na našem IG profilu a profilech našich ambasadorek Yvetty Blanarovičové, Hanky Mašlíkové, Gabivkuchyni a Terezcino.

Zúčastněte se webináře, ve kterém si ukážeme cesty, jak být #vklidusesvymistrachy

milada vizos

Mateřství a těhotenství je pro Miladu Macháčkovou srdcovou záležitostí. Obojí si zažila jako psychoterapeutka a speciální pedagožka i na vlastní kůži jako matka čtyř dětí. S Miladou se podíváme na to, jak porozumět strachu, co ho spouští a jak v sobě najít sílu se s ním poprat. Webinář jsme vytvořili ve spolupráci s online terapií Hedepy, proběhne v pátek 5. 3. od 19 hod. Přidáte se?

Odesláním e-mailu souhlasíte s jeho zpracováním dle pravidel platformy Mailchimp.

Síla spolku

Nejste na to samy

Členství ve Spolku poskytuje budoucím maminkám výhody, které jim pomohou vyrovnat se s nejistotou během těhotenství, před ale i po porodu a prožít tak toto období ve větším klidu a pohodě.

Výhody členství ve Spolku pro mateřství

Online předporodní kurz (16 lekcí + 3 bonusové)

Finanční krytí 500 000 Kč
pro vás a vaše miminko